Online premiere Xpedition Katwijk

Home | Verhalen | Online premiere Xpedition Katwijk

Afgelopen januari was het filmteam van Xpedition Glory een weekend in Katwijk aan zee om daar een serie korte getuigenissen op te nemen. Het eindresultaat van ‘Xpedition Katwijk’ is deze film van ruim een uur waarin alle verhalen te zien zijn. De komende weken gaan we de verhalen ook één voor één op onze website plaatsen.

Duizend verhalen

Xpedition Glory wil mensen over de hele wereld inspireren om voor God te leven. Onze droom is om duizend verhalen te maken van mensen en hun persoonlijke verhaal met God. We filmen deze getuigenissen  tijdens korte projecten (‘xpeditions’)  in binnen- en buitenland, het liefst in samenwerking met kerken en organisaties.

Ons team bestaat uit media-professionals en vrijwilligers die hun tijd, talenten en mogelijkheden hiervoor inzetten.

Tripodia

Het was eigenlijk de bedoeling om een feestelijke premiere mer publiek te houden in Tripodia, in Katwijk aan zee, maar door de corona-crisis kon dit niet doorgaan.