Meest gestelde vragen

Home | Meest gestelde vragen

MEEST GESTELDE VRAGEN

Kun je een verhaal maken van mij?
Misschien wel! Stuur je verhaal naar ons op dan gaan we ernaar kijken: stories@xpeditionglory.com. Bij voorkeur organiseren we een project met één of meerdere kerken in een plaats. Wie weet wil jouw kerk wel een project met ons doen. We horen graag van je.

Waar kan ik met mijn vragen over God terecht?
Ben je aangesproken door een specifiek verhaal? Dan kun je beginnen met een bericht sturen naar de persoon uit het verhaal. Je vind zijn/haar contact mogelijkheden op de pagina bij de video. Daar vind je ook een link naar de kerk waar de persoon naar toe gaat. Als je zelf eerst wat meer wilt ontdekken dan kun je onderaan de homepage klikken op de links onder ‘Meer over God’. Je kan ons ook mailen met je vragen. We denken zeker niet dat we alle wijsheid in pacht hebben maar wat we weten kunnen we met je delen: vragen@xpeditionglory.com

Wie zitten er achter deze videos?
Wij zijn een team van gepassioneerde media-professionals en vrijwilligers met een hart voor media en voor God. Op deze pagina kun je iets meer lezen over het team. We zijn geen gelikte organisatie of kerkgenootschap maar werken wel samen met kerken, christelijke organisaties en stichtingen. We hebben een groot doel voor ogen: het maken van duizend geloofsverhalen.

Waarom 1000 verhalen?
Wij voelen ons geroepen om er duizend te maken en daarom gaan we voor duizend. We geven toe dat we van een flinke uitdaging houden, bovendien weten we dat het natuurlijk gezien best moeilijk wordt zonder groot budget. Daarom geloven we dat God het mogelijk gaat maken. Wanneer we over een tijdje de 1000ste video schieten zullen we God de eer geven in plaats van onszelf op de schouders slaan.

Hoe kan ik helpen?
Ten eerste kun je ons liken op Facebook en de verhalen delen via social media. Het is waanzinnig gaaf om te zien hoeveel meer mensen bereikt worden via Facebook zodra een paar mensen een verhaal liken of delen. We zoeken ook regelmatig vrijwilligers voor onze opnamedagen. Je donatie is ook meer dan welkom. Het zorgt ervoor dat wij veel sneller veel meer verhalen kunnen maken en dat we voor ons pensioen de duizend hebben bereikt.

Hoe blijf ik op de hoogte?
Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube of abonneren je op onze nieuwsbrief. We plaatsen regelmatig een nieuw verhaal dus het is zeker de moeite waard om ons te volgen!