Doneer aan Xpedition Glory

Home | Doneer aan Xpedition Glory

Investeer in ons

We krijgen heel veel leuke en positieve reacties op de verhalen die wij wekelijks delen met jou en de rest van de wereld. En op een dag bereiken we ons ultieme doel: 1000 verhalen delen van Gods goedheid. Het gaat gebeuren!

Wat je misschien niet weet is dat wij dit project doen met een team van enthousiaste creatieven. We doen soms projecten met organisaties en dan krijgen we een bijdrage, maar over het algemeen doen we dit voor niets. Maar het maken van de verhalen kost wel wat: geld en tijd. Daarom zoeken wij donateurs die ons als het ware willen aansporen en aanvuren om door te gaan.

Donateur worden?

Wordt donateur en geef maandelijks of per kwartaal. Ons rekening nummer is NL56INGB0005047280 t.n.v. Stichting Glory Ministries. Vermeld hierbij ‘Xpedition Glory’. Stichting Glory Ministries heeft de ANBI status waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting. Met jouw gift bekostigen we o.a. apparatuur, mankracht, muziekrechten, online marketing, vertaling en internationale reiskosten.

Eenmalige giften zijn ook welkom. Dat kan ook via iDeal op onze donatie pagina. Of door het scannen van deze QR code. Je kunt dan zelf je bank kiezen en het bedrag wat je wilt geven aanpassen.

Partner

Er is ook een partner programma speciaal voor kerken en christelijke organisaties die overwegen een project met ons te doen.