Doneer aan Xpedition Glory

Home | Doneer aan Xpedition Glory

Kracht van getuigenissen

Een getuigenis laat op een krachtige manier zien wat mogelijk is als God ruimte krijgt om te werken. Het ontroert, maakt ons nieuwsgierig naar meer van God en laat zien dat bij God niets onmogelijk is (Mar 10:27).

Jij gelooft, met ons, in de kracht van getuigenissen. Want wat God voor één persoon doet, wil hij voor anderen ook doen. Wij geloven in korte, persoonlijke verhalen die inspireren en iets laten zien van het karakter van God. Verhalen die mensen dichter bij God brengen.

Help jij ons om meer getuigenissen zichtbaar te maken? Word dan nu donateur.

Supporter, vriend of partner

Als supporter van Xpedition Glory steun je ons met een gift van €10,- per maand. Met deze kleine bijdrage per maand zorg jij ervoor dat we deze verhalen kunnen blijven delen.

Als vriend van Xpedition Glory steun je ons met een gift van €25,- per maand. Je ontvangt een mooi boek als welkomstgeschenk en je mag elk jaar één persoon aandragen voor een getuigenis (mits het verhaal in ons format past).

Als partner steun je Xpedition Glory met een gift van €100,- per maand. Als onze partner ben je een zeer betrokken liefhebber van getuigenissen en draag je bij aan een specifiek project. Met jouw maandelijkse gift steun je ons op een geweldige manier en kun je kiezen hoe we jouw bijdrage gaan investeren. Op deze pagina lees je hier meer over.

Je gift zal verwerkt worden via onze vrienden van Stichting Gloryministries. Daarmee is je gift ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Glory Ministries is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).