Terugblik actieweek

Home | Verhalen | Terugblik actieweek

Wij zijn op zoek naar duizend verhalen over Gods goedheid. Een getuigenis laat op een krachtige manier zien wat mogelijk is als God ruimte krijgt om te werken. Het ontroert, maakt ons nieuwsgierig naar meer van God en laat zien dat bij God niets onmogelijk is (Mar 10:27). Tijdens de Week van het wonderlijke ware verhaal (15-19 maart) lieten we je opnieuw kennis maken met ons werk en onze droom.

In deze week deelden we vier nieuwe verhalen van Sanne, Hannah, Monique en Arjan. En op vrijdagmiddag gingen we 4 uur lang live met een Friendraiser, een speciale livestream uitzending vanuit onze pop-up studio. We vulden deze middag met mooie getuigenissen uit ons rijke archief en vroegen kijkers om donateur te worden. Wil je deze livestream nog eens terugkijken? Klik dan hier.

Donateurs: bedankt!

Via deze week bedanken we alle nieuwe donateurs van Xpedition en iedereen die ons in de afgelopen twee weken heeft gesteund. Met jullie hulp gaan we door en zullen we ons stinkende best blijven doen om regelmatig nieuwe verhalen te posten. Wil jij ons helpen om meer getuigenissen zichtbaar te maken? Klik dan op de DONEER knop rechtsboven en help ons meer verhalen zichtbaar te maken.