Genezing op straat

Home | Verhalen | Genezing op straat

Martijn raakt als kind nagenoeg blind. “Op mijn vijfde bleek dat ik een oogaandoening had. Omdat ik eerst wel kon zien en daarna ineens niet. Ik raakte vriendjes kwijt en moest alles opnieuw leren. Het leverde heel veel frustratie, woede en teleurstelling op ” Als hij 18 jaar is krijgt hij te maken met een nieuwe tegenslag: scheefgroei in zijn rug, ook wel scoliose. Martijn: “Dat was heel pijnlijk. Ik droeg een brace en was heel beperkt. Niet alleen visueel, maar nu ook lichamelijk.” Martijn is wanhopig en op zijn kamer schreeuwt hij het uit naar God: ‘als U bestaat, dan wil ik het zien!’. Niet lang erna ontmoet hij christenen die voor hem willen bidden en maakt hij een wonder mee. Wat er precies gebeurde die dag vertelt Martijn in deze video.