Op zoek naar de waarheid

Home | Verhalen | Op zoek naar de waarheid

 

“Waarom doe ik de dingen die ik doe? Voor wie doe ik de dingen die ik doe en wat is het nut?” Het zijn de vragen die Lisanne zichzelf ontelbaar vaak heeft gesteld. De onrust in haar hoofd vormt de basis voor een jarenlange zoektocht binnen de spiritualiteit.

“Ik beoefende heel veel verschillende vormen. Aan de Universiteit van Amsterdam gaf ik les aan mijn eigen meditatie groepje. Ook mijn vrienden waren bezig met allerlei soorten spiritualiteit; denk aan meditatie maar ook het uit je lichaam treden en contact zoeken met het buitenaardse.”

Wanneer het heel slecht gaat met Lisanne en de wereld om haar heen steeds donkerder wordt, stuit ze plots op een facebook post die haar leven compleet verandert. “Ik dacht; ‘Ik moet weten wat de waarheid nu echt is.”