Ander leven na doop

Home | Verhalen | Ander leven na doop

Yoran heeft een heel ander leven gekregen nadat hij zich liet dopen. “De keuze voor Jezus is de beste keuze die je kunt maken in je leven, daar ben ik ondertussen wel van overtuigd”.

In deze video kijkt hij terug op een heftige tienertijd waarin hij worstelt met negatieve gevoelens over zichzelf. “Ik was heel hard voor mijzelf, heel kritisch. Ik denk dat ik veel op de vlucht ben geweest voor wat ik voelde.”

Na het luisteren van een podcast over de kracht van de waterdoop, besluit hij God een kans te geven: “Ik wist dat ik mijzelf niet kon veranderen. Ik dacht, als er een kans is dat dit mijn leven positief veranderd, dan probeer ik het gewoon.”

Yoran kreeg meer dan waar hij op hoopte.

Twijfel jij nog over de doop? Bekijk nu het getuigenis van Yoran!