“Ik ben mega dankbaar”

Home | Verhalen | “Ik ben mega dankbaar”

Er was een tijd dat Rebecca uit Oxford, Engeland, veel te hard werkt. Als juf op een basisschool werkte ze vaak meer dan 75 uur per week. Tot ze tijdens een kerstvakantie flink ziek wordt en ziek blijft. Na de nodige onderzoeken krijgt ze een heftige diagnose te horen: chronic fatique syndrome, een vermoeidheidsziekte waardoor ze een zeer beperkt leven kreeg. Altijd moe, de kleinste activiteiten kosten haar al de grootste moeite.

Tot God een wonder doet tijdens een sessie met christenen die voor haar bidden.

Een paar weken geleden was het precies 10 jaar terug dat God haar genas. Rebecca: “Ik ben ontzettend dankbaar dat God mijn leven heeft veranderd, niet alleen in fysieke zin, maar ook hoe God mij van binnen weer tot leven heeft gewekt.”

In deze video neemt Rebecca je mee in wat er tien jaar terug is gebeurd.

#chronicfatiguesyndrome #genezing #Jezus