10 jaar Xpedition Glory

Home | Verhalen | 10 jaar Xpedition Glory

Xpedition Glory bestaat 10 jaar!

Najaar 2013 begon ik aan een wereldwijde zoektocht naar duizend persoonlijke verhalen over God. In die 10 jaar heb ik, Adriaan, met hulp van creatieve vrienden, meer dan 230 verhalen mogen vastleggen. 

Alle eer aan God voor wat we samen mochten bereiken. In deze video vertel ik het verhaal van de afgelopen 10 jaar. Het begon allemaal met een vraag die ik stelde aan God: wilt u mij een idee geven dat U kunt zegenen?

In dit jubileumjaar reis ik af naar tien bestemmingen in Nederland en het buitenland om nieuwe getuigenissen te vinden en op te nemen. Op elke bestemming werk ik samen met een lokale kerk of organisatie. Zo helpen we bij het bouwen van een cultuur van dankbaarheid en het delen van verhalen over wat God doet.

En zo wordt dit tiende jaar het meest glorieuze jaar ooit.

Hoe je kan helpen

Om dit jubileumjaar mogelijk te maken, en om ook daarna meer impact te kunnen maken, ben ik op zoek naar donateurs en creatieven die een steentje (of een verhaal) kunnen bijdragen.

Kan jij €10 per maand bijdragen, of misschien wel meer, of wil je éénmalig een bedrag geven? Dat kan met het formulier onderaan.

Ben je een creative en zou je iets kunnen betekenen bij het maken van verhalen? Neem dan contact op om kennis te maken.

Een andere manier om de impact van de verhalen te vergroten is door het delen van een verhaal. En ook als je iets zet bij de comments op Facebook of YouTube helpt dat enorm bij het vergroten van het bereik.