“We gaven onze auto weg”

Home | Verhalen | “We gaven onze auto weg”

Jonathan en April waren dolblij met hun kleine, blauwe Kia Picanto. Ze woonden en werkten als zendelingen in Costa Rica en de auto was perfect voor hun jonge gezin met drie kleine kinderen. Maar toen de vierde zich aankondigde, moest Jonathan op zoek naar een grotere auto met zeven zitplaatsen.

In die tijd kreeg Jonathan een sterk verlangen van God om zijn Picanto weg te geven aan van vrienden die een auto nodig hadden. En dat terwijl Jonathan het geld van de verkoop van de Picanto nodig had voor een nieuwe auto.

De zendelingen besloten om God te vertrouwen en de auto weg te geven. Wat er daarna gebeurde zie je in deze nieuwe video van Xpedition Glory.

Deze video is engels gesproken en is deel van een serie video’s met stafleden van YWAM Trentino: ywamtrentino.com