“Het was groot feest”

Home | Verhalen | “Het was groot feest”

Jan is 32 jaar wanneer hij last krijgt van chronische hoofdpijn. Hij meldt zich regelmatig ziek en ook thuis moet hij vaak platliggen, terwijl zijn vrouw Corine voor de vijf kinderen zorgt. Met speciale therapie komt er een beetje verlichting, maar zicht op genezing is er niet. 

Jan laat ook regelmatig voor zich bidden als hij in de kerk is of naar een speciale dienst gaat, maar ook dat brengt geen verlossing van zijn “houten kop”, zoals hij dit zelf altijd omschrijft. 

“Op een nacht had ik weer hoofdpijn en mopperde ik tegen God,” vertelt Jan in een terugblik op zijn wonderlijk genezing. “Ik zei tegen God: ik ben het helemaal zat, ik weet het niet meer. Toen kwam er rust.” 

Een paar dagen erna merkt Jan dat de hoofdpijn weg is. Tot verbazing van hemzelf en Corine komt de hoofdpijn ook niet meer terug. Corine: “Mijn eerste reactie was: dat kan niet. Maar het was wel zo. Het was feest, groot feest!”

Nu getuigt hij van zijn wonderlijke genezing in deze prachtige video. Jan: “Tot op de dag van vandaag zijn we dankbaar. We weten dat God wonderen kan doen.”

#genezing #wonder #gebed #Jezus