Naomi filmt verhalen in Nieuw-Zeeland

Home | Naomi filmt verhalen in Nieuw-Zeeland

Wij stellen je graag voor aan de 24-jarige Naomi Kok. Ze is al maanden aan het backpacken in Nieuw-Zeeland, eerst met een vriendin en nu solo. Je kunt dus wel zeggen dat ze avontuurlijk type is. Naomi heeft camera en microfoon mee zodat ze getuigenissen kan vastleggen van mensen die ze ontmoet op haar reizen.

Naomi, we zijn natuurlijk enorm blij dat je ons team van filmers komt versterken. Wat motiveert je om verhalen te maken voor XG? Naomi: “Persoonlijke verhalen zijn herkenbaar en ze raken je. Ik denk dat het de beste en meest directe manier is om mensen in contact te brengen met Jezus Christus.”

Wat doe je als je niet aan het filmen of reizen bent?”Ik hou van lezen en films kijken. Ehm, wat veel mensen niet van mij weten is dat ik heel snel huil bij het kijken van een film of serie. We hopen dat ze haar ogen droog kan houden tijdens het filmen van emotionele verhalen!

Ben jij ook (beginnend) videomaker of filmstudent en wil je iets doen met je talent en je passie voor God? We zoeken meer creatieven voor onze projecten en filmreizen. Stuur ons een berichtje als je meer wilt weten.