Partner

Home | Partner

Partners steunen ons met €100 per maand

Als onze partner ben je een zeer betrokken liefhebber van getuigenissen en draag je bij aan een specifiek project. Met jouw maandelijkse gift steun je ons op een geweldige manier en kun je kiezen hoe we jouw bijdrage gaan investeren.

 

Welk doel steun jij?:

    • Nieuwe verhalen uit eigen omgeving of organisatie: als je voor deze optie kiest mag je elk jaar opnieuw drie personen aandragen voor het maken van een video getuigenis. Zo draag je heel direct bij aan het verfilmen van drie verhalen die jou aan het hart liggen. Je maakt het mogelijk dat drie personen hun verhaal kunnen vertellen. We geloven dat getuigenissen ook weer nieuwe getuigenissen voortbrengen – het werkt aanstekelijk! De verhalen moeten wel passen in ons format en te filmen zijn in Nederland.
    • Ontwikkeling website en sociale media kanalen: De wereld van websites en social media staat nooit stil. Daarom maken we plannen om in de komende twee jaar onze website verder te ontwikkelen en nieuwe features toe te voegen. Ook is het belangrijk om door SEO technieken de vindbaarheid van onze verhalen te vergroten. Daarvoor is het nodig om te werken met nieuwe toepassingen en zullen we ook kennis moeten inkopen. Met dit doel zorg je er dus voor dat de impact van onze verhalen groter wordt.
    • Internationale xpeditions: In de komende jaren willen we vaker naar het buitenland om verhalen te maken. Waarom? Engelstalige verhalen hebben een groter, wereldwijd bereik. Met dat in gedachten zijn we de afgelopen jaren naar Cork (Ierland), Redding (VS), Poole (UK) en Manchester (UK) gereisd om daar getuigenissen te filmen. Er zijn meerdere plaatsen in het Verenigd Koninkrijk waar we nieuwe verhalen willen gaan maken. Met dit doel help je ons heel concreet om een nieuw filmproject te organiseren in 2021 in Engeland (onder voorbehoud van corona beperkingen). Jouw bijdrage helpt ons o.a. met het bekostigen van de reis en verblijf.

Meer info? Contact Adriaan van der Hoeven op adriaan@xpeditionglory.com