Team

Home | Team

Team

ENG Xpedition Glory wordt gemaakt door een groeiend team van vrienden, media-professionals en vrijwilligers met een hart voor God en een passie voor video en tv. Dit zijn een paar mensen die betrokken zijn bij Xpedition Glory.

Adriaan xgcomAdriaan van der Hoeven
Xpedition leader & regie 
 Op een nacht in 2012 kreeg Adriaan het idee dat God hem uitdaagde om duizend korte, wonderlijke geloofsverhalen te maken. Gelukkig houdt hij wel van een uitdaging. Adriaan is videomaker en houdt van cake, engels voetbal en documentaires.

 

RebeccaVDHRebecca van der Hoeven
Vertalingen

Als vrouw van Adriaan is Rebecca natuurlijk nauw betrokken bij het project, of ze nu wil of niet! Ze houdt van mooie verhalen en vertelt ze die zelf ook graag (kijk hier maar eens). Rebecca zorgt als engelse dat de engelse site taaltechnisch piekfijn in orde is.

Cees en Ida KlepperCees en Ida Klepper
Strategische partners

Strategische partners van Xpedition Glory op financieel en geestelijk gebied. Supporters van het eerste uur met enthousiasme, goede vragen, gebed en praktische hulp. Cees en Ida vinden het geweldig om anderen helpen bij het vinden van hun bestemming en wonen in Nijker, op de plek waar de eerste (en enige) opwekking van Nederland plaatsvond.

12172273473_ae846ab1b5_o

Corne Houwaard
Website & regie

Is een allrounder, kan prachtige filmpjes maken maar ook het maken van een website doet hij alsof het niets is. Corne is een aanpakker en een levensgenieter. Dat Corne van een uitdaging houdt blijkt o.a. uit een marathon die hij liep in Oeganda.

Jordi KlepperJordi Klepper
Motion design & regie

Freelance motion designer die zich door niks laat tegenhouden in zijn passie voor het creatieve vak. Binnen Xpedition Glory houdt Jordi zich bezig met design/vormgeving. Jordi is gek op lekker eten en reist het liefst de hele wereld rond met zijn vloggende vrouw Vera.

Naomi Kok
Camera & regie

Naomi filmde de afgelopen jaar getuigenissen tijdens omzwervingen in Nieuw-Zeeland, Iran en Griekenland. Haar motivatie? “Persoonlijke verhalen zijn herkenbaar en ze raken je. Ik denk dat het de beste en meest directe manier is om mensen in contact te brengen met Jezus Christus.”

Bernhard Vreugdenhil
Camera & regie

Freelance filmer Bernhard ontdekt tijdens zijn studie journalistiek hoe leuk hij het vond om verhalen te vertellen met zijn camera. Hij is erg enthousiast over Xpedition, want “er zijn enorm veel getuigenissen van mensen die nooit gehoord of gezien zijn.”

Peter Noordmans
Camera

Peter werkt als media manager in Hilversum en is expert op het gebied van camera instellingen, montage en exporteren van video. Zelf pakt hij ook regelmatig de camera als hij ons team versterkt op draaidagen.