Verhalen uit Manchester

Home | Verhalen uit Manchester

Xpedition Manchester

In augustus 2018 gingen we met een team filmers op reis naar het engelse Manchester. In vier dagen tijd vonden we twaalf mensen met een bijzonder getuigenis. In de afgelopen maanden zijn de eerste verhalen live gegaan en op deze pagina zetten we alle verhalen uit de engelse stad voor je op een rij:

[ba-youtubeflex videoid=”10hcN3MBW1I”]

Steve twijfelde na zijn studie medicijnen over zijn carrière. Moest hij in de kerk gaan werken of wilde God dat hij iets ging doen in de medische wereld. Hij besloot een paar dagen tijd te nemen om te bidden en na te denken, en dat bleek een hele goed zet. Wat Steve ging doen zie je in dit verhaal.

 

[ba-youtubeflex videoid=”h6eiVf1QW6M”]

Het gebed van een oude vriend maakte een einde aan vijf jaar rugpijn. Voor Rob betekende het dat hij weer nieuwe hoop kreeg en zin in het leven. Bekijk het bijzondere verhaal van Rob uit Manchester.

[ba-youtubeflex videoid=”fOtReJ1qp1Y”]

Tony, een ex-crimineel en drugsverslaafde uit Manchester (UK), had een dramatische ontmoeting met God in de gevangenis. In de loop van de tijd moest hij leren wat het is om op God te vertrouwen, en niet zijn vuisten.

[ba-youtubeflex videoid=”MOs99jjrfTs”]

In de bijbel kun je veel verhalen vinden over gewone mensen die een belangrijke boodschap van boven kregen van een engel. Gebeurd dit nog steeds? Agatha uit Manchester heeft haar eigen verhaal.