Getuigenissen Power & Love conferentie

Home | Getuigenissen Power & Love conferentie

Getuigenissen Power & Love conferentie

Genezingen, wonderlijke ontmoetingen en bijzondere levensverhalen: de oogst van drie intensieve filmdagen bij de Power & Love Conferentie in Nijkerk. Tijdens de conferentie gingen deelnemers de straat op om de liefde van God te delen en om voor mensen te bidden. Een team van Xpedition Glory ging met deelnemers op pad en vroeg deelnemers hun verhaal te vertellen voor onze camera’s.

Tankstation

Marc Joshua ging met een groepje de straat op om te oefenen hoe je in het dagelijkse leven voor mensen kunt bidden. Bij een tankstation ontmoet hij een man met rugpijn waar hij voor mag bidden.

[ba-youtubeflex videoid=”X-gAL413Mmw”]

 

Tijdens het praktijk gedeelte van de conferentie gingen Erika en haar vrienden winkelen. In een kledingzaak bidden ze voor een winkelbediende – met een bijzondere afloop. Deze video is engels gesproken.

[ba-youtubeflex videoid=”RT-ynBNc–c”]

 

Rene is christen en ging naar de Power & Love conferentie om nog beter te worden in het luisteren naar de stem van God. Hij vertelt over een bijzondere ontmoeting in het centrum van Nijkerk.

[ba-youtubeflex videoid=”xOn-lUFTKZk”]

 

Hesli en een vriend stappen een repair-shop in om te zien of ze voor iemand mogen bidden. Die middag worden niet alleen telefoontjes gefixt….

[ba-youtubeflex videoid=”cCJDf4qFz9k”]

 

Tim uit Engeland kreeg tijdens de conferentie een beeld in zijn gedachten van een vrouw in een scootmobiel met pijn. De volgende dag komt hij een vrouw tegen in een scoot-mobiel en besluit haar aan te spreken. Deze video is engels gesproken.

[ba-youtubeflex videoid=”31IWXnuOh3c”]